1. W MISCE NAMOCZ PLATKI OWSIANE W MLEKU PRZEZ 15 MINUT
2. PO 15 MIN DODAJ DO MISKI BIALKA
3. W DRUGIEJ MISCE WYMIESZAJ SUCHE SKLADNIKI
4 PRZESYP ZAWARTOSC DRUGIEJ MISKI DO PIERWSZEJ I WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAJ
PLUS
5. DODAJ DO MISKI POSIEKANA NA KAWALKI TABLICZKE GORZKIEJ CZEKOLADY, WSZYSTKO WYMIESZAJ I WYPELNIJ FOREMKI CIASTEM
6. ROZGRZEJ PIEKARNIK DO 200 C I PIECZ PRZEZ 25
VALENTINE'S CHOCOLATE CUPCAKE
INGRIDIENTS
1. SOAK OATS IN MILK FOR 15 MINUTES
2. AFTER 15 MINUTES ADD EGG WHITES
3. IN A SECOND BAWL MIX ALL TDE DRY INGRIDIENTS
4. ADD SECOND BAWL TO THE FIRST ONE AND STIR EVERYTHING
PLUS
5. ADD TO THE BAWL CHOPED DARK CHOCILATE ( YOU CAN USE CHOCOLATE CHIPS), STIR AND FILLED UP THE CUPCAKE FORMS
6. HIT UP THE OWEN TO 400F AND BAKE FOR 25 MINUTES
ENJOY !!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz